top of page
Foto del escritorEl nou, guia de l'Empordà

TEULES XL torna aquestagost a Palafrugell

El passat mes de juny va ser tot un èxit la festa que va organitzar TEULES XL a Palafrugell per donar la benvinguda a l'estiu.


A la festa que donava la benvinguda a l’estiu s’hi van reunir unes 3.500 persones durant 9 hores (des de les 20 h fins a les 4.30 h de la matinada) per gaudir de la millor música de ball amb un públic entregat que va ballar com mai amb les sessions d'artistes coneguts com a Juanpa Claret, Adrian Lozano, Bab Kloper, DJ Sandwich, Kupula, Marc Carmona i Monne.


Aquesta atractiva proposta d'oci, va dirigida als joves d’entre 20 i 35 anys.


L'organització es va estructurar en tres pilars; la qualitat, la sostenibilitat i el compromís social. Es va comptar amb un ampli dispositiu de seguretat i agents cívics en coordinació amb la policia de Palafrugell, format per més de 45 persones en‑ carregades d'assegurar la tranquil·litat i la convi‑ vència dins del recinte.


Així que ara aquest mes d'agost TEULES XL torna el dia 17 d'agost per acomiadar l'estiu amb una gran festa on podreu trobar DJ destacats com A‑Z, Bab Klover, Cucut, Juanpa Claret, Kupula, Marc Carmona i Monne. No us ho podeu perdre!!!

Reserva la teva entrada a www.teulesxl.com



0 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page