top of page
Foto del escritorEl nou, guia de l'Empordà

Nova APP per conèixer els serveisde les platges i el seu litoral

Dins l'APP Palafrugell al mòbil s'ha construït l'apartat “Platges i litoral”. En aquesta APP gratuïta es troba tot el que cal saber de l'estat de les platges del municipi a Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.



Hi ha informació sobre el temps, la temperatura, la GEO localització i l'estat del mar, la velocitat del vent, els serveis i les instal·lacions que els usuaris de platges poden utilitzar, els accessos, els aparcaments, els transports públics, les activitats que podràs fer, els serveis de primers auxilis, i les normatives de civisme que cal respectar a les diverses platges.


Apartats destacats꞉ serveis a les platges; nave‑ gació i fondeig; estat de la mar; salvament i socorrisme; informació ambiental; normatives i civisme i els actes i esdeveniments programats per aquest estiu als tres nuclis. També es pot accedir a l'apartat “Millorem Palafrugell”, on es pot comunicar les incidències sobre neteja, desperfectes, dutxes, etc... per‑metent a l'usuari fer‑ne el seguiment i proposant millores

0 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page